søndag den 24. februar 2013

4 INSPIRATIONS KILDER.

Hej bloggen!
 Inspiration er en vigtig ting. Det kan komme fra alt muligt. Så som blade, billeder, ja selv endda en person! Men et sted man næsten altid kan finde inspiration er andre blogge. Mine behov plejer at være spændende indlæg og livlige billeder!

Hvis du mangler sådan nogen blogge så har jeg fire gode forslag!



Den første blog er ejet af min søde veninde Mathilde! Hun skriver nogen gode og spændende indlæg, og er en af de mest kreative personer som jeg kender! Hendes billeder har gejst og når man læser hendes indlæg føler man sig med det samme hjemme hos hende!




Den anden blog er ejet af en meget magisk skriver! Hendes indlæg er stilrene og gennemførte, og når man se hendes blog tænker man bare: ''Okay, det her er gennemført til mindste detalje!''. Hun skriver meget fortryllende og når man har læst en sætning kan man ikke lade være med at læse resten! Virkelig godt!




Untitled week er en blog ejet af syv veninder som godt kan lide at skrive om mode, deres hverdag og lave D.I.Y. Det fede ved bloggen er at de har alle forskellige synspunkter og skriver også forskelligt så det er ikke det samme man læser hele tiden!


Så har jeg bloggen 'ONE A RAINY RAINY SUNDAY' som har nogen meget sjove og interessante indlæg som har farver og er ret unikke! Line som er blogejeren er en 'one of a kind' person!
Sidst men ikke mindst har jeg min veninde's blog 'My Unique Passion' som er en modeblog. Forfatteren er en forholdvis stille, men interessant pige og det er det der gør hendes blog så god. Men i må endelig ikke tro hun ikke har en rocket twist for det har hun virkelig! Så hendes blog fortjener virkelig et smut forbi!


xoxo
Mathilde.

http://www.pinkistheway.blogspot.dk/
http://miekathrine.blogspot.dk/
http://untitledweek.blogspot.dk/
http://rainyrainy-sunday.blogspot.dk/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar